סדנת שטח
סדנת השטח נערכת בעיקר בשטח הרי אילת אולם ניתן לקיים את הסדנאות באזורים אחרים בארץ.

ניתן לקיים סדנה לקבוצה של עד 120 איש. הקבוצה תחולק לקבוצות קטנות של 20 איש. כמות כזו של אנשים מאפשרת יכולת התבטאות לכל אחד מחברי הקבוצה באופן שווה.

היציאה לשטח אל מחוץ למקום עבודתם, מאפשרת התנתקות ממקום העבודה, הלחצים והשגרה באווירה ניטראלית.

התהליך החוויתי שהצוות עובר, עוזר לעובדים ולמנהלים להיפתח זה כלפי זה ולשוחח על חוויות העשייה.

הסדנה מאפשרת להם לתרגל מצבים שונים על פי תאום עם מזמין הסדנה ולפי ההדגשים והתובנות הנדרשות על ידו, כל זאת מתוך כוונה שהצוותים יאמצו תובנות חדשות ויטמיעו אותן בארגון.

שעות הסדנה ואורכה מותאמים לצרכי הלקוח ותנאי מזג האוויר.


הסדנה נפתחת בדרך כלל בתרגילי הכרות שונים אשר מאפשרים לחברי הקבוצה להכיר טוב יותר את שאר החברים בקבוצה - גם אם הם מגיעים מאותו ארגון. ישנם הרבה מקרים בהם עובדים באותו ארגון אינם מכירים כלל את חבריהם לארגון, תרגילים אלה יאפשרו פתיחות והצלחה בסדנה.

בתרגילים העיקריים המשתתפים יתנסו בתרגילי מנהיגות וצוות שונים. במהלך כל תרגיל חברי הקבוצה יבחרו מנהיג, בסיום כל תרגיל ננתח את הגורמים להתנהלותו וביצועיו כמנהיג וכמובן את הישגיהם של כל חברי הקבוצה בניהולו.

מתוך השיחות והדיונים יירכשו תובנות בנושאים הבאים:
  • ניהול.
  • פיתוח צוות.
  • ניהול פרוייקטים.
  • שיתוף פעולה.
  • גיבוש צוות.
  • האצלת סמכויות והעצמה.
  • הנעת עובדים.
  • הובלת שינוי ארגוני.
  • "שירות לקוחות" - איכות השירות.
  • שיפור ביצועים.
  • תקשורת פנים ארגונית.
  • מחזון להגשמתו - לשימורו ולהמשך פיתוחו.
על מנת לתרגל את התובנות שנרכשו ולגבש את הצוות נערוך בסיום היום ארוחה בשטח. כל קבוצה תחולק ל- 2 ותיערך תחרות בישול בין הקבוצות בסיומה תזמין קבוצה אחת את הקבוצה השנייה לארוחה משותפת.

בפעילות זו יצטרכו הקבוצות לבחור שף אשר יתרגל הלכה למעשה את התובנות של הנהגת צוות עובדים שרכש בתהליך הסדנה. הארוחה הינה חלבית צמחונית על בסיס מצרכי יסוד שיוכנו מבעוד מועד.

ניתן לראות תמונות מהסדנא בגלריה שבאתר

להורדת המצגת על הסדנה יש ללחוץ על האייקון  
כל הזכויות על האתר שמורות לרוני המבורגר © |  סמטת הר-סעד 1/2, אילת 88270
אתם מוזמנים גם לבקר באתר הצימר של רוני